10% korting vanaf 300 euro

Potten voor bamboes blijft een persoonlijke keuze, maar de Elho Loft Urban serie heeft een strak design en heeft een paar eigenschappen die gunstig zijn voor bamboes. En niet onbelangrijk, de Loft Urban Round serie is voor wat betreft de Elho serie de meest voordelige.

De Elho Loft Urban Round is er in 50, 60 en 70 cm diameter doorsnede en loopt taps toe. De inhoud van de potten is voor 50cm doorsnede 48 liter, voor 60cm doorsnede 85 liter en 70 cm doorsnede 128 liter. Des te meer volume (liters), des te meer vocht en voeding kan de bamboe tot zich nemen, en er is ook minder risico op omwaaien.

De Loft Urban Round heeft een ingebouwd waterreservoir waardoor er altijd wat water beschikbaar blijft. Tevens zijn er geen overhangende rand, zodat u de bamboe er altijd weer relatief gemakkelijk uit krijgt om deze na een aantal jaren te splitsen. 

We raden niet een bepaalde leverancier aan, u kunt de potten bij diverse leveranciers krijgen, maar hier is een link naar een voorbeeld: https://www.wishpel-bloempotten.nl/elho-loft-urban/elho-loft-urban-round