Gietrand Groen 30cm3mm-20m

€ 96,80
Op voorraad
SKU
gr-gr-30cm3mm-20m

Gietrand van LDPE 3mm dik en 30cm hoog. Rol van 20 meter. Kleur groen.

Verzending

Dit product wordt rechtstreeks verzonden vanaf de leverancier, dus duurt één of twee dagen langer. Kies dus niet voor levering op een afhaalpunt of afhalen op onze locatie.

Apple Pay

Gietrand van LDPE 3mm dik en 30cm hoog op een rol van 20 meter.

LDPE staat voor Low Density Polyethyleen of Lage Dichtheid Polyethyleen. Grasgroene LDPE gietranden worden gebruikt bij aanplant van bomen. Met gietranden kunt u véél effectiever water geven doordat het water niet wegvloeit. Tevens is de kans op uitdroging veel kleiner en daardoor is er minder uitval. De gietrand wordt in de grond rondom de boom geplaatst en steekt deels boven de grond uit. De 3 mm dikke gietrand is UV gestabiliseerd en wordt overlappend geplaatst.

Het is een massief en toch flexibel plaatmateriaal, UV bestendig, waterdicht, buigbaar in alle hoeken en snijdbaar. Je kunt het eenvoudig op de gewenste lengte of hoogte snijden met een snijmes.

We produceren ons LDPE in Nederland van 100% gerecycled materiaal. Het gaat tientallen jaren mee. Na gebruik inleveren bij het gemeentelijk afvalstation voor recycling.

Meer informatie
Verzendgroep Standaard levering
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gietrand Groen 30cm3mm-20m
Recent bekeken